Slide
Slide
imagine
discover
support
embrace
explore
start
explore
enjoy
create
imagine
discover
support
embrace
explore
start
explore
enjoy
create
imagine
imagine
discover
support
embrace
explore
start
explore
enjoy
create
imagine
discover
support
embrace
explore
start
explore
enjoy
create
imagine

A better future

Slide

Challenge

Challenge

the world
your business
your self
the world
your business
your self

Bij SHAPE vind je de aanjagers van positieve verandering die jezelf, je business en de wereld vooruit kunnen helpen. We zijn een netwerk van toekomstgerichte mensen, bedrijven en organisaties. We omarmen vernieuwing. En we gebruiken de kracht van de verbinding x storytelling om die vernieuwing waar te maken.

Slide

Grow your

connections
insights
business
impact
connections
insights
business
impact

Echte verandering komt niet uit dikke rapporten, maar uit goede ideeën van creatieve denkers en doeners. Bij SHAPE verbinden we je met conceptdenkers, businesshackers, mediamakers, rekenmeesters en regelneven die je perspectief verbreden en je mogelijkheden vergroten. De beste ideeën zitten in jezelf. Laten we ze eruit halen, uitvergroten in onze community en ze écht voor je laten werken.

Slide

Let's

Let's

reach out
inspire
engage
motivate
activate
reach out
inspire
engage
motivate
activate

Goede ideeën voor mensen, planeet en business verdienen een plek in de spotlights. Een verhaal dat goed verteld en gedeeld wordt, zodat ideeën ook buiten de community gaan vliegen. En steeds meer mensen gaan inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. Bij SHAPE helpen we je met het genereren van bereik, impact en draagvlak.

Slide
Wat we doen
Slide

Vanuit ons motto ‘Imagine a better future’ nemen we je mee op een missie om nieuwe kansen te ontdekken voor je organisatie, of de sector waarin je actief bent. Dat begint met de toekomst voor te stellen zoals je hem zou willen. Want als je hem voor je ziet, kun je er naartoe gaan werken. SHAPE helpt je daarbij.

Slide

Elk goed idee, elke missie verdient een plek en een stem. Want verandering vindt alleen plaats als het juiste publiek er weet van heeft. Als het verhaal goed wordt verteld. Als mensen het kunnen begrijpen, omarmen en feedback geven. Kortom, als het kan inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. Ook jouw verhaal geven we graag een podium.

Slide

Consultancy is iets van vroeger. De beste ideeën zitten al in jezelf, en in je eigen organisatie. Wij nodigen je uit om die te droppen in onze community van vooruitdenkers en veranderaars. Kunstenaars, filosofen, onderzoekers, businessbouwers, rekenmeesters en andere mensen die je perspectief verbreden en je mogelijkheden vergroten.

Slide

Een livestream of online event is een krachtige piekbeleving in de communicatie die de organisatie nieuwe inspiratie en energie geeft. Het kan een challenge zijn, aangejaagd door een bekende thought leader, of de start van een nieuwe missie. Maar ook een maandelijkse DWDD-achtige talkshow, een TedX-achtig event, of een compleet thematisch congres of webinar. SHAPE verzorgt dit inhoudelijk en technisch.

Slide

Persoonlijke ontwikkeling hoort bij een veranderende wereld. Daarom is e-learning als optie beschikbaar in ons online platform. Lanceer gratis leermodules voor je eigen organisatie. Denk aan onboarding van nieuwe medewerkers, of de stappen in een veranderproces. Of bied betaalde cursussen aan voor externe klanten.

Slide

Verandermissies, communitydenken, storytelling, training & ontwikkeling … het kan zijn dat je een nieuw verhaal te vertellen krijgt. Of zelfs dat het brand DNA van je organisatie aan het veranderen is. Dat biedt nieuwe kansen voor de identiteit, positionering en communicatie.

previous arrow
next arrow
YouTube
voorbeeld video
The future of work
Voor de internationale orde van advocaten IBA produceerden we een korte visiefilm op de toekomst van werk en de impact daarvan op wetgeving.
SpelenPlay
Slide
Wie we zijn
Slide
Paul van Gessel
Hoofdredacteur, journalist, ondernemer en eindbaas.
Peter van Akkeren
Conceptdenker, merkbouwer, duurzaam ondernemer.
Dominique Steinebach
Community builder, creatieve denker en gangmaker.
Bas Westerweel
Presentator, soul searcher, storyteller, mediatrainer.
Benjamin van Gelder
Marketeer, ideeënman, verhalenmaker en bereikvergroter.
Sanae Orchi
Presentator, programmamaker en coach body, mind & spirit.
Paul van Liempt
Journalist, presentator, schrijver en dagvoorzitter.

© 2021 SHAPE Networks

Thanks for sharing!